CMS va accepta comentarii cu privire la regula propusă până în aug

CMS va accepta comentarii cu privire la regula propusă până în aug

AMA se opune acestei politici și ar dori să vadă ajustări de plată care nu au dus la plata unui medic mai puțin, astfel încât altul să poată fi plătit mai mult, a spus Wah.

Richard Umbdenstock, președinte și CEO al Asociației Spitalelor Americane, a cerut grupului să extindă o politică care permite ca aproximativ 100 de spitale să primească clasificări ale indicilor salariale pe care altfel nu ar fi fost eligibile să le primească. Scutirea la așa-numitele "Secțiunea 508" regula a fost stabilită să expire de mai multe ori – ceea ce ar însemna că aceste spitale ar primi rambursări Medicare mai mici – dar acțiunile legislative au extins scutirea. În prezent este setat să expire la 1 octombrie.

Panoul a https://harmoniqhealth.com/ro/urotrin/ discutat, de asemenea, despre serviciile de ambulanță, anumite servicii de sănătate mintală și terapia ambulatorie, cărora li s-a acordat o creștere a plății Medicare în cadrul celei mai recente "doc fix" proiect de lege care a amânat reducerile programate pentru medici în conformitate cu formula ratei de creștere durabilă (SGR).

Plățile suplimentare pentru serviciile de ambulanță urmează să expire la 1 ianuarie. Serviciile de ambulanță sunt rambursate de Medicare între 6% și 17% din ceea ce costă de fapt transportul pacienților la un spital, potrivit mărturiei lui Stephen Williamson, președintele american Asociația de ambulanță.

Serviciile de ambulanță primesc în prezent o creștere de 2% a plății pentru plimbările originare din zonele urbane; o creștere de 3% pentru cei care provin din zonele rurale; și o creștere de 26% pentru transportul pacienților Medicare care trăiesc în zone super-rurale și foarte greu accesibile. Dar aceste suplimente vor expira pe 1 ianuarie, iar Williamson a cerut grupului să sprijine continuarea plăților suplimentare, care costă anual 100 de milioane de dolari.

Medicare a oferit, de asemenea, o plată suplimentară de 5% pentru anumite servicii de sănătate mintală, care urmează să expire la sfârșitul acestui an. Plățile suplimentare pentru serviciile de sănătate mintală costă, de asemenea, 100 de milioane de dolari în fiecare an.

În plus, Congresul a adoptat un moratoriu asupra unui plafon pentru cât de mult va plăti Medicare pentru terapia ambulatorie, inclusiv terapia fizică, patologia limbajului vorbirii și terapia ocupațională. Lipsa plafonului costă programul încă 900 de milioane de dolari anual.

Multe dintre politicile discutate în cadrul reuniunii au fost prelungite de mai multe ori, adesea prin diferite proiecte de lege SGR.

SGR – care solicită o reducere de 30% a rambursării medicului pentru tratarea pacienților Medicare începând cu 1 ianuarie – nu a fost un subiect major de discuții la ședința de miercuri. Mai degrabă, audierea sa concentrat pe politicile de plată mai mici, lăsând "Caine mare" SGR ca subiect pentru o altă audiere.

Bruce Steinwald, economist la Washington, a declarat că Congresul ar trebui să fie "foarte precaut cu privire la extinderea acestor dispoziții," deoarece este posibil să nu fie deosebit de costisitoare individual, dar se adună în timp. Cele nouă dispoziții discutate în ședință ar costa 25 de miliarde de dolari într-un deceniu, a spus el.

În plus, dacă Congresul permite anumitor medici sau anumite spitale să primească bani dincolo de ceea ce se solicită în cadrul Medicare, alți furnizori vor începe să spună "unde este excepția mea?" el a spus.

Membru al subcomitetului Tom Price (R-Ga.), Chirurg ortoped, a declarat că examinarea parțială a politicilor de plată lipsește ideea că modul în care Medicare plătește medicii și spitalele trebuie să fie complet schimbat.

"A existat o justificare pentru fiecare politică de plată," A spus Price. "Evident, acest lucru a scăpat de sub control. Trebuie să reformăm complet sistemul de plăți Medicare."

WASHINGTON – Administrația Obama renunță la un nou regulament care specifică faptul că Medicare va plăti consilierea la sfârșitul vieții la doar câteva zile după intrarea în vigoare a regulii, potrivit unui oficial al administrației.

Regula, care a intrat în vigoare la 1 ianuarie, spune că, ca parte a unei vizite anuale de sănătate, Medicare va plăti pentru discuțiile elective despre planurile de sfârșit de viață, care pot fi, la rândul lor, utilizate pentru a pregăti o directivă anticipată care să precizeze ce tratamente ar dori un pacient și tratamente pe care nu le-ar dori.

O prevedere similară se găsea în legea inițială privind reforma sănătății, dar a fost renunțată după ce a declanșat o furtună de foc de controversă centrată pe așa-numitele "panouri de moarte"; acea dispoziție a fost puțin mai generoasă, plătind astfel de consultări doar la fiecare cinci ani.

Dispoziția actuală de consiliere la sfârșitul vieții a fost inclusă într-o regulă care stabilește ratele de plată Medicare pentru vizitele anuale de sănătate, a spus oficialul. El a observat că "taxa pentru o vizită de wellness a fost întotdeauna [pentru] o vizită cuprinzătoare … Și asta nu se va schimba."

Cu toate acestea, deoarece discuția de la sfârșitul vieții nu a fost inclusă în regulamentul propus, așa cum a fost publicat în iulie, administrația a considerat că "oportunitatea publicului de a comenta despre aceasta a fost prea limitată." De aici decizia de a o renunța.

Încă, "nimic despre această schimbare nu ar trebui să împiedice pacienții și medicii să aibă acest tip de discuții," el a adăugat.

Regulamentul revizuit era de așteptat să fie publicat în Registrul Federal de miercuri.

Cei mai mulți medici, în special cei care tratează pacienții vârstnici sau terminali, sunt de acord că medicii ar trebui să aibă aceste tipuri de conversații cu pacienții lor.

Marcin Chwistek, MD, medic cu programul de durere și îngrijire paliativă al Fox Chase Cancer Center, a declarat pentru ABC News și MedPage Today într-un e-mail din 2009 că speră că vor avea loc consultări în avans cu directiva "inițiați ceea ce a fost mult timp datorat în sistemul american de asistență medicală – îngrijire atentă care rezultă din discuții și planificări atente între pacienți și medicii lor, spre deosebire de o îngrijire care este haotică, bazată pe presupuneri și frecvent în conflict cu profunzimea pacienților – valorile deținute."

WASHINGTON – Centrele pentru serviciile Medicare și Medicaid au emis modificările propuse la programul de taxe medicale 2012 Medicare, inclusiv un plan mult anticipat – și mult temut – de a reduce plata Medicare către medici cu 30%.

Agenția este obligată să emită programul de taxe pe baza regulilor actuale de plată. Utilizând formula rata de creștere durabilă (SGR) în vigoare acum, medicii sunt programați pentru o scădere de aproape 30% a rambursării începând din 2012. Deși reduceri similare au fost evitate aproape în fiecare an prin reparația din ultimul minut a Congresului, CMS nu poate presupune o astfel de reparație va avea loc și trebuie să emită programul de taxe propus ca și cum reducerea plății ar intra în vigoare.

Regula propusă, emisă vineri, include o "semnificativ" extinderea așa-numitei agenții "inițiativă de cod evaluată greșit", pe care CMS îl descrie ca un efort de a se asigura că Medicare plătește cu exactitate pentru serviciile medicului și gestionează îndeaproape plățile. "În acest an, CMS se concentrează pe cel mai mare volum și coduri în dolari facturate de medici pentru a determina dacă aceste coduri sunt supraevaluate și dacă codurile de evaluare și gestionare sunt subevaluate," a menționat agenția într-un comunicat de presă.

În anii precedenți, CMS a revizuit coduri specifice în câteva specialități particulare, dar nu a întreprins această revizuire amplă.

"Credem că sunt necesare eforturi puternice pentru a evalua programul de taxe Medicare pentru a se asigura că acesta plătește cu precizie și pentru a se asigura că beneficiarii Medicare continuă să aibă acces la servicii vitale, cum ar fi serviciile de îngrijire primară," Jonathan Blum, administrator adjunct al CMS, a declarat în comunicat.

Propunerea conține, de asemenea, modificări ale ajustărilor pentru costuri în funcție de zona geografică. Actul de îngrijire accesibilă impunea CMS și Institutul de Medicină (OIM) să studieze variațiile geografice, iar OIM a publicat primul său din cele trei rapoarte pe această temă pe 1 iunie.

Ca parte a inițiativei de îmbunătățire a ajustărilor variațiilor geografice în cadrul Medicare, agenția înlocuiește unele dintre sursele sale de date, precum și face alte modificări pe baza comentariilor publice din anii anteriori.

Alte modificări ale regulii propuse includ:

Extinderea "reducerea plății procedurii multiple" să includă interpretarea procedurilor de imagistică în avans, "să recunoască activitățile suprapuse care valorifică aceste servicii." Eliberarea criteriilor pentru o evaluare a riscului pentru sănătate care poate fi făcută în timpul vizitelor anuale de sănătate acoperite acum de Medicare. "Această propunere este menită să susțină o abordare sistematică a sănătății pacientului și să ofere baza pentru un plan de prevenire personalizat," CMS a notat. Adăugarea serviciilor de renunțare la fumat la lista serviciilor de telesănătate acoperite. Începând să stabilească un nou "modificator bazat pe valori" pentru a recompensa medicii pentru asigurarea unei îngrijiri mai de calitate și mai eficiente. Modificatorul va debuta în 2015 și va fi utilizat doar pentru anumiți medici și grupuri de medici, dar va fi extins pentru a include toți medicii până la 1 ianuarie 2017. Regula din acest an include măsuri de calitate și costuri propuse care ar fi incluse în modificator.

Regula propusă va implementa, de asemenea, al treilea an al unei tranziții de patru ani către unități de valoare relativă a cheltuielilor pentru noi practici, utilizând datele dintr-un sondaj de practică medical autorizat în anul fiscal 2010.

Administratorul CMS, Donald Berwick, MD, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la reducerea plăților la medic. "Această reducere a plății ar avea consecințe grave și nu putem și nu vom permite să se întâmple," a spus el în declarație. "Avem nevoie de o soluție SGR permanentă pentru a rezolva definitiv această problemă. De aceea, bugetul [președintelui Obama] și cadrul său fiscal solicită evitarea acestor reduceri și suntem hotărâți să adoptăm și să implementăm o soluție permanentă și durabilă."

Incluzând reducerea, plățile totale în cadrul programului de taxare, dacă ar fi adoptate, ar fi de 80 miliarde dolari în anul calendaristic 2012. Acești bani ar fi folosiți pentru rambursarea a aproape un milion de furnizori, inclusiv practicieni cu licență limitată, cum ar fi podologi, precum și asistenți medicali și medic terapeuți, pe lângă medici.

CMS va accepta comentarii cu privire la regula propusă până la 30 august și intenționează să emită o regulă finală până la 1 noiembrie.

De asemenea, agenția a emis o regulă propusă pentru plățile către facilitățile de dializă în 2012; CMS propune o creștere de 1,8% a acestor plăți. Propunerea include reduceri ale plăților către centrele de dializă care nu realizează scoruri de performanță suficient de ridicate în cadrul programului de îmbunătățire a calității al agenției. De asemenea, include șapte noi criterii pentru evaluarea calității îngrijirii pentru dializă.